PETAK – NOVA GODINA 1. 01. 2021.
PONEDELJAK 4. 01. 2021.
D: Hleb, margarin, med, mleko
U: Keks
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 5. 01. 2021.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Grašak sa mesom, hleb, keks sendvič
SREDA 6. 01. 2021.
D: Integralna kifla, margarin, jogurt
U: Voće
R: Kupus sa junećim mesom, hleb, jaffa biscuit
ČETVRTAK – BOŽIĆ 7. 01. 2021.
PETAK 8. 01. 2021.
D: Hleb, pašteta, kečap, čaj
U: Keks
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 11. 01. 2021.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Keks
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 12. 01. 2021.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Voće
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb, medeno srce
SREDA 13. 01. 2021.
D: Proja, jogurt
U: Keks
R: Krompir paprikaš sa belim pilećim mesom, kupus salata, hleb
ČETVRTAK 14. 01. 2021.
D: Kifla, pavlaka, mleko
U: Voće
R: Otvorena sarma, hleb, napolitanka
PETAK 15. 01. 2021.
D: Burek sa krompirom, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 18. 01. 2021.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
UTORAK 19. 01. 2021.
D: Raženi hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Boranija sa mesom, hleb, keks sendvič
SREDA 20. 01. 2021.
D: Mekika, jogurt
U: Keks
R: Supa od povrća, špagete sa mlevenim mesom
ČETVRTAK 21. 01. 2021.
D: Proja, mleko
U: Voće
R: Pileći file u sosu od povrća, pirinač, hleb
PETAK 22. 01. 2021.
D: Prženica, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 25. 01. 2021.
D: Hleb, margarin, med, mleko
U: Voće
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 26. 01. 2021.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Keks
R: Gulaš sa makaronama, kupus salata, hleb
SREDA 27. 01. 2021.
D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, musaka od krompira sa mlevenim mesom, cvekla, hleb
ČETVRTAK 28. 01. 2021.
D: Proja, mleko
U: Keks
R: Fašir, varivo od graška, hleb
PETAK 29. 01. 2021.
D: Hleb, margarin, alpska kobasica, kečap, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Anna Laćarak-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Gordana Bijelić, Tanja Đugova i Marija Pucko, Jaroslava Mraz-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.