Predškolska ustanova Včielka - Bački Petrovac

Jezik:

Predškolska ustanova Včielka

Opširnije: Značaj igre na otvorenom prostoru

Kao jednu od aktivnosti našeg  Tima za zaštitu dece od diskriminacije, nasilja , zlostavljanja i  zanemarivanja , delimo sa vama dragi roditelji, ovaj tekst koji govori o važnosti igre deteta na otvorenom

Igre na otvorenom su neophodne za svako dete

 

Igra na otvorenom je najbolji način da predškolci razvijaju telo i duh! Tek u  prirodi deca mogu u potpunosti i slobodno razviti fizičke veštine kao što su trčanje, skakanje, preskakanje, kolut napred, nazad….

Opširnije: Seminar
 
Seminar "Podsticajna sredina za igru, učenje i razvoj dece – obuka kroz primer kvalitetne prakse u predškolskoj ustanovi koja primenjuje holistički pristup vaspitanju i obrazovanju dece" održan je 9. februara u PU "Včielka". Učesnici su putem analize prakse unapredili veštine u primeni integrisanog i projektnog učenja, dokumentovanja, praćenja dečjeg razvoja i napredovanja i planiranja VOR u kontekstu prakse usmerene na dete. 

Opširnije: Važnost saradnje porodice i vrtića za dete i uloga igre

U proteklom periodu, novonastalog vanrednog stanja,  svi smo imali priliku da osetimo koliko je velika veza dece i vrtića. Te koliko je ona bitna za njih. U toj vezi nesumljivo značajnu ulogu ima i porodica.

Dragi roditelji, sve ove protekle dana vaspitači i medicinske sestre upućuju podršku upravo Vama i Vašoj deci sa željom da još više ojačaju ovu vezu i na osnovu njenih snaga utiču na dobrobit deteta.

Opširnije: Otvoren novoizgrađeni deo objekta PU „Včielka“ u Kulpinu

U ponedeljak 29. oktobra 2018. godine sa početkom u 9.00 časova predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić sa svojim saradnicima obišao je objekat predškolske ustanove „ Včielka“ u Kulpinu na kome su uspešno završeni radovi rekonstrukcije i dogradnje.
U okviru Konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti predškolskog obrazovanja i vaspitanja od 04.01.2018. godine od strane Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine, Opštini Bački Petrovac su dodeljena sredstva u iznosu od 13.716.386,00 dinara za dogradnju objekta PU ’’Včielka’’ u Kulpinu. Učešće Opštine na projektu iznosilo je 1.250.000,00 dinara.

Jelovnik

Aktuelnosti

Facebook strana

 

Predškolska ustanova Včielka  | Predškolská ustanovizeň Včielka
Kontakt tel./fax (021) 2280 189
Jarmočna BB, 21470 Bački Petrovac, Srbija

kontakt@vcielka.rs - vcielka.bp@gmail.com

Kontakt tel: Kulpin: 2286-143, Maglić: 2285-239, Gložan: 2288-452