Predškolska ustanova Včielka - Bački Petrovac

Jezik:

PONEDELJAK 1. 02. 2021.deca kuvari

D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb

UTORAK 2. 02. 2021.

D: Raženi hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Keks
R: Pileći file u sosu od povrća, pirinač, hleb

SREDA 3. 02. 2021.

D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, špagete sa mlevenim mesom

 

ČETVRTAK 4. 02. 2021.

D: Integralna kifla, pavlaka, mleko
U: Keks
R: Kupus sa junećim mesom, hleb, napolitanka

PETAK 5. 02. 2021.

D: Hleb, viršla, senf, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom

PONEDELJAK 8. 02.2021.

D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb

UTORAK 9. 02. 2021.

D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, kečap, čaj
U: Keks
R: Grašak sa mesom, hleb, medeno srce

SREDA 10. 02. 2021.

D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Krompir paprikaš sa belim pilećim mesom, kupus salata, hleb

ČETVRTAK 11. 02. 2021.

D: Proja, mleko
U: Keks
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb, jaffa biscuit

PETAK 12. 02. 2021.

D: Hleb, margarin, alpska kobasica, kečap, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom

PONEDELJAK – DAN DRŽAVNOSTI 15. 02. 2021.
UTORAK – DAN DRŽAVNOSTI 16. 02. 2021.

SREDA 17. 02. 2021.

D: Hleb, pašteta, jogurt
U: Keks
R: Supa od povrća, riblji štapići, pire krompir, cvekla, hleb

ČETVRTAK 18. 02. 2021.

D: Kifla, pavlaka, mleko
U: Voće
R: Boranija sa mesom, hleb, keks sendvič

PETAK 19. 02. 2021.

D: Hleb, margarin, šunkarica, kečap, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom

PONEDELJAK 22. 02. 2021.

D: Hleb, margarin, med, mleko
U: Voće
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb

UTORAK 23. 02. 2021.

D: Burek sa krompirom, čaj
U: Keks
R: Gulaš sa makaronama, kupus salata, hleb

SREDA 24. 02. 2021.

D: Mekika, jogurt
U: Voće
R: Fašir, varivo od graška, hleb

ČETVRTAK 25. 02. 2021.

D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, mleko
U: Keks
R: Otvorena sarma, hleb, medeno srce

PETAK 26. 02. 2021.

D: Prženica, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom

Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Anna Laćarak-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Gordana Bijelić, Tanja Đugova i Marija Pucko, Jaroslava Mraz-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.

Jelovnik

Aktuelnosti

Facebook strana

 

Predškolska ustanova Včielka  | Predškolská ustanovizeň Včielka
Kontakt tel./fax (021) 2280 189
Jarmočna BB, 21470 Bački Petrovac, Srbija

kontakt@vcielka.rs - vcielka.bp@gmail.com

Kontakt tel: Kulpin: 2286-143, Maglić: 2285-239, Gložan: 2288-452