PONEDELJAK 3. 02. 2025.
D: Hleb, eurokrem, čaj
U: Šargarepa
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 4. 02. 2025.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Fašir, pire krompir, cvekla, hleb
SREDA 5. 02. 2025.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
ČETVRTAK 6. 02. 2025.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, kečap, čaj
U: Griz, cimet
R: Grašak sa mesom, hleb
PETAK 7. 02. 2025.
D: Hleb, margarin, šunkarica, trapist, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 10. 02. 2025.
D: Kifla, margarin, mleko
U: Šargarepa
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 11. 02.2025.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Keks, čokoladno mleko
R: Špagete sa mlevenim mesom, sir trapist
SREDA 12. 202. 2025.
D: Mekika, jogurt
U: Voće
R: Otvorena sarma, hleb
ČETVRTAK 13. 02. 2025.
D: Burek sa krompirom, čaj
U: Voće
R: Pileći file u sosu od povrća, pirinač, hleb
PETAK 14. 02. 2025.
D: Prženica, jogurt
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK – DRŽAVNI PRAZNIK 17. 02. 2025.
UTORAK 18. 02. 2025.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Šargarepa
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
SREDA 19. 02. 2025.
D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Gulaš sa makaronama, kupus salata, hleb
ČETVRTAK 20. 02. 2025.
D: Proja, čaj
U: Voće
R: Pileći file u sosu od povrća, pirinač, hleb
PETAK 21. 02. 2025.
D: Hleb, margarin, šunkarica, kečap, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 24. 02. 2025.
D: Integralna kifla, maslac, mleko
U: Šargarepa
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 25. 02. 2025.
D: Hleb, namaz od krompira, sir trapist, čaj
U: Voće
R: Boranija sa mesom, hleb
SREDA 26. 02. 2025.
D: Mekika, jogurt
U: Voće
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb
ČETVRTAK 27. 02. 2025.
D: Raženi hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Keks, kakao
R: Kupus sa junećim mesom, hleb
PETAK 28. 02. 2025.
D: Prženica, jogurt
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Ana Laćarak-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Tanja Đugova, Gordana Bijelić, Denisa Čipkar i Branislav Kolarski, Emilia Holubekova-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.