Predškolska ustanova Včielka - Bački Petrovac

Jezik:

 

U predškolskoj ustanovi „Včielka" redovno se vrše energetske i biološke analize vrednosti obroka.

PONEDELJAK 3. 02. 2025.deca kuvari
D: Hleb, eurokrem, čaj
U: Šargarepa
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb

UTORAK 4. 02. 2025.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Fašir, pire krompir, cvekla, hleb

SREDA 5. 02. 2025.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb

ČETVRTAK 6. 02. 2025.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, kečap, čaj
U: Griz, cimet
R: Grašak sa mesom, hleb

PETAK 7. 02. 2025.
D: Hleb, margarin, šunkarica, trapist, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom

 

PONEDELJAK 10. 02. 2025.
D: Kifla, margarin, mleko
U: Šargarepa
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb

UTORAK 11. 02.2025.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Keks, čokoladno mleko
R: Špagete sa mlevenim mesom, sir trapist

SREDA 12. 202. 2025.
D: Mekika, jogurt
U: Voće
R: Otvorena sarma, hleb

ČETVRTAK 13. 02. 2025.
D: Burek sa krompirom, čaj
U: Voće
R: Pileći file u sosu od povrća, pirinač, hleb

PETAK 14. 02. 2025.
D: Prženica, jogurt
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom

 

PONEDELJAK – DRŽAVNI PRAZNIK 17. 02. 2025.

UTORAK 18. 02. 2025.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Šargarepa
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb

SREDA 19. 02. 2025.
D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Gulaš sa makaronama, kupus salata, hleb

ČETVRTAK 20. 02. 2025.
D: Proja, čaj
U: Voće
R: Pileći file u sosu od povrća, pirinač, hleb

PETAK 21. 02. 2025.
D: Hleb, margarin, šunkarica, kečap, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom

 

PONEDELJAK 24. 02. 2025.
D: Integralna kifla, maslac, mleko
U: Šargarepa
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb

UTORAK 25. 02. 2025.
D: Hleb, namaz od krompira, sir trapist, čaj
U: Voće
R: Boranija sa mesom, hleb

SREDA 26. 02. 2025.
D: Mekika, jogurt
U: Voće
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb

ČETVRTAK 27. 02. 2025.
D: Raženi hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Keks, kakao
R: Kupus sa junećim mesom, hleb

PETAK 28. 02. 2025.
D: Prženica, jogurt
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom

Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Ana Laćarak-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Tanja Đugova, Gordana Bijelić, Denisa Čipkar i Branislav Kolarski, Emilia Holubekova-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.

Djuvec sa mlevenim-mesom

Paprikaš

Pasulj

Punjena paprika

Špagete

Eurokremovo chleba

Zelenina

Jelovnik

Aktuelnosti

Facebook strana

 

Predškolska ustanova Včielka  | Predškolská ustanovizeň Včielka
Kontakt tel./fax (021) 2280 189
Jarmočna BB, 21470 Bački Petrovac, Srbija

kontakt@vcielka.rs - vcielka.bp@gmail.com

Kontakt tel: Kulpin: 2286-143, Maglić: 2285-239, Gložan: 2288-452