PONEDELJAK 3. 02. 2020.

D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, kiseli krastavac, hleb
UTORAK 4. 02. 2020.
D: Raženi hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Sutlijaš, cimet
R: Kupus sa junećim mesom, hleb, keks sendvič
SREDA 5. 02. 2020.
D: Integralna kifla, margarin, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, fašir, sos od paradajza, hleb
ČETVRTAK 6. 02. 2020.
D: Proja, čaj
U: Petit beurre, čokoladno mleko
R: Pileći file u sosu od povrća, pirinač, hleb
PETAK 7. 02. 2020.
D: Hleb, margarin, šunkarica, kečap, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 10. 02. 2020.
D: Hleb, margarin, med, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
UTORAK 11. 02. 2020.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, kečap, čaj
U: Puding
R: Otvorena sarma, hleb, medeno srce
SREDA 12. 02. 2020.
D: Mekika, jogurt
U: Voće
R: Krompir paprikaš, kupus salata, hleb
ČETVRTAK 13. 02. 2020.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Plazma keks, bela kafa
R: Boranija sa mesom, hleb, kolač
PETAK 14. 02. 2020.
D: Hleb, viršla, senf, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK – DRŽAVNI PRAZNIK 17. 02. 2020.
UTORAK 18. 02. 2020.
D: Kifla, margarin, čaj
U: Griz, cimet
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, kupus salata, hleb
SREDA 19. 02. 2020.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, riblji štapići, pire krompir, cvekla, hleb
ČETVRTAK 20. 02. 2020.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, kečap, čaj
U: Petit beurre, kakao
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb, kolač
PETAK 21. 02. 2020.
D: Hleb, margarin, alpska kobasica, kiseli krastavac, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 24. 02. 2020.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, kiseli krastavac, hleb
UTORAK 25. 02. 2020.
D: Raženi hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Sutlijaš, cimet
R: Gulaš sa makaronama, kupus salata, hleb
SREDA 26. 02. 2020.
D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, špagete sa mlevenim mesom, sir
ČETVRTAK 27. 02. 2020.
D: Hleb, margarin, šunkarica, kečap, čaj
U: Plazma keks, mleko karamel
R: Piletina u sosu od povrća, pirinač, hleb
PETAK 28. 02. 2020.
D: Prženica, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Zuzana Pašić-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Gordana Bijelić, Tanja Đugova, Jaroslava Mraz-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.





.png)