PETAK 1. 04. 2022.
D: Hleb, margarin, šunkarica, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 4. 04. 2022.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Šargarepa
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
UTORAK 5. 04. 2022.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Puding
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb
SREDA 6. 04. 2022.
D: Burek sa krompirom, jogurt
U: Voće
R: Grašak sa mesom, hleb
ČETVRTAK 7. 04. 2022.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Petit beurre, čokoladno mleko
R: Krompir paprikaš sa belim pilećim mesom, kupus salata, hleb
PETAK 8. 04. 2022.
D: Kifla, margarin, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
---------
PONEDELJAK 11. 04. 2022.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Šargarepa
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 12. 04. 2022.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Sutlijaš, cimet
R: Fašir, varivo od tikvice, hleb
SREDA 13. 04. 2022.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, musaka od krompira sa mlevenim mesom, cvekla, hleb
ČETVRTAK 14. 04. 2022.
D: Hleb, pavlaka, alpska kobasica, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PETAK – VELIKI PETAK 15. 04. 2022.
PONEDELJAK – USKRŠNJI PONEDELJAK 18. 04. 2022.
UTORAK 19. 04. 2022.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Šargarepa
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
SREDA 20. 04. 2022.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, špagete sa mlevenim mesom, trapist
ČETVRTAK 21. 04. 2022.
D: Hleb, pašteta, kečap, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PETAK - VELIKI PETAK 22. 04. 2022.
PONEDELJAK – VASKRŠNJI PONEDELJAK 25 . 04. 2022.
UTORAK 26. 04. 2022.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Šargarepa
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
SREDA 27. 04. 2022.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Pileći file u sosu od povrća, pirinač, hleb
ČETVRTAK 28. 04. 2022.
D: Raženi hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Petit beurre, čokoladno mleko
R: Kupus sa junećim mesom, hleb
PETAK 29. 04. 2022.
D: Hleb, viršla, senf, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Anna Laćarak-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Gordana Bijelić, Tanja Đugova, Petra Sljuka, Jaroslava Mraz-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.