ČETVRTAK 01.02.2018.
D: Hleb, margarin, pileće grudi u omotu, kuvano jaje, kečap, čaj
U: Plazma keks, kakao
R: Boranija sa mesom, hleb, noblice
PETAK 02.02.2018.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 05.02.2018.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenim butkicama i slaninom, kiseli krastavac, hleb, kolač
UTORAK 06.02.2018.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Sutlijaš, cimet
R: Supa od povrća, fašir, sos od paradajza, hleb
SREDA 07.02.2018.
D: Integralna kifla, margarin, jogurt
U: Voće
R: Kupus sa junećim mesom, hleb, napolitanke
ČETVRTAK 08.02.2018.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Bevita, mleko karamel
R: Krompir paprikaš sa belim pilećim mesom, kupus salata, hleb
PETAK 09.02.2018.
D: Hleb, viršla, senf, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 12.02.2018.
D: Kifla, margarin, mleko
U: Voće
R: Juneće supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
UTORAK 13.02.2018.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Griz, cimet
R: Otvorena sarma, hleb, kolač
SREDA 14.02.2018.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, riblji štapići, pire krompir, kupus salata, hleb
ČETVRTAK-DRŽAVNI PRAZNIK 15.02.2018.
PETAK-DRŽAVNI PRAZNIK 16.02.2018.
---
PONEDELJAK 19.02.2018.
D: Hleb, margarin, med, mleko
U: Voće
R: Pasulj sa dimljenim butkicama i slaninom, kiseli krastavac, hleb, kolač
UTORAK 20.02.2018.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Puding
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb, jaffa biscuit
SREDA 21.02.2018.
D: Mekike, jogurt
U: Voće
R: Gulaš sa makaronama, kupus salata, hleb
ČETVRTAK 22.02.2018.
D: Hleb, margarin, šunkarica, kiseli krastavac, sir, čaj
U: Petit beurre, čokoladno mleko
R: Supa od povrća, pečeni pileći batak, restovani krompir, hleb
PETAK 23.02.2018.
D: Prženica, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 26.02.2018.
D: Hleb, mergarin, marmelada, mleko
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenim butkicama i slaninom, kiseli krastavac, hleb, kolač
UTORAK 27.02.2018.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Sutlijaš, cimet
R: Supa od povrća, špagete sa mlevenim mesom, sir
SREDA 28.02.2018.
D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Krompir paprikaš, kupus salata, hleb
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Zuzana Pašić-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Samuel Snida, Gordana Bijelić, Tanja Đugova, Jaroslava Mraz-servirka, Jana Horvatova-ekonom i Danijela Kovač-Kutalek-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.