Predškolska ustanova Včielka - Bački Petrovac

Jezik:

 

U predškolskoj ustanovi „Včielka" redovno se vrše energetske i biološke analize vrednosti obroka.

PONEDELJAK 03.10.2016.
D: Hleb, margarin, med, mleko
U: Voće
R: Pasulj sa dimljenim butkicama, kiseli krastavac, hleb, kolač
 
UTORAK 04.10.2016.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Sutlijaš, cimet
R: Gulaš sa makaronama, hleb, kupus salata
 
SREDA 05.10.2016.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, špagete sa mlevenim mesom, sir
 
ČETVRTAK 06.10.2016.
D: Hleb, margarin, salama, čaj
U: Petit beurre, mleko karamel
R: Boranija sa mesom, hleb, domaćica
 
PETAK 07.10.2016.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
 
--
 
PONEDELJAK 10.10.2016.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
 
UTORAK 11.10.2016.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Puding
R: Kupus sa mesom, hleb, kolač
 
SREDA 12.10.2016.
D: Integralna kifla, margarin, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, musaka, cvekla, hleb
 
ČETVRTAK 13.10.2016.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Bevita, čokoladno mleko
R: Punjena paprika, pire krompir, noblice
 
PETAK 14.10.2016.
D: Hleb, margarin, salama, sir, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
 
--
 
PONEDELJAK 17.10.2016.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenim butkicama, kiseli krastavac, hleb, kolač
 
UTORAK 18.10.2016.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Griz, cimet
R: Supa od povrća, riblji štapići, pire krompir, salata od krastavca, hleb
 
SREDA 19.10.2016.
D: Mekike, jogurt
U: Voće
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb, napolitanke
 
ČETVRTAK 20.10.2016.
D: Hleb, viršla, senf, čaj
U: Plazma keks, bela kafa
R: Krompir paprikaš, kupus salata, hleb
 
PETAK 21.10.2016.
D: Kifla, margarin, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
 
--
 
PONEDELJAK 24.10.2016.
D: Hleb, margarin, med, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
 
UTORAK 25.10.2016.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Sutlijaš, cimet
R: Grašak sa mesom, hleb, kolač
 
SREDA 26.10.2016.
D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, fašir, varivo od tikvice, hleb
 
ČETVRTAK 27.10.2016.
D: Hleb, margarin, salama, čaj
U: Petit beurre, kakao
R: Krompir paprikaš sa belim pilećim mesom, kupus salata, hleb, jaffa cakes
 
PETAK 28.10.2016.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
 
--
 
PONEDELJAK 31.10.2016.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Pasulj sa dimljenim butkicama, kiseli krastavac, hleb, kolač 
 
 Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Zuzana Pašić-direktor, kuvari Samuel Snida, Gordana Bijelić, Zuzana Petrović, Tanja Đugova, Jaroslava Mraz-servirka, Jana Horvatova-ekonom i Danijela Kovač-Kutalek-nutricionista.
 Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseve ruku i pribora za jelo.
 
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.
 
 

Djuvec sa mlevenim-mesom

Paprikaš

Pasulj

Punjena paprika

Špagete

Eurokremovo chleba

Zelenina

Jelovnik

Aktuelnosti

Facebook strana

 

Predškolska ustanova Včielka  | Predškolská ustanovizeň Včielka
Kontakt tel./fax (021) 2280 189
Jarmočna BB, 21470 Bački Petrovac, Srbija

kontakt@vcielka.rs - vcielka.bp@gmail.com

Kontakt tel: Kulpin: 2286-143, Maglić: 2285-239, Gložan: 2288-452