PONEDELJAK 11. 05. 2020.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, kiseli krastavac, hleb
UTORAK 12. 05. 2020.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Griz, cimet
R: Đuveč sa mlevenom mesom, hleb
SREDA 13. 05. 2020.
D: Kifla, margarin, jogurt
U: Voće
R: Gulaš sa makaronama, kupus salata, hleb
ČETVRTAK 14. 05. 2020.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, kečap, čaj
U: Petit beurre, kakao
R: Otvorena sarma, hleb, jaffa biscuit
PETAK 15. 05. 2020.
D: Hleb, pašteta, krastavac, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 18. 05. 2020.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Voće
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 19. 05. 2020.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, kečap, čaj
U: Sutlijaš, cimet
R: Boranija sa mesom, hleb, napolitanka
SREDA 20. 05. 2020.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, špageta sa mlevenim mesom, sir, hleb
ČETVRTAK 21. 05. 2020.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Plazma keks, mleko karamel
R: Pileća prsa u sosu od povrća, pirinač, hleb
PETAK 22. 05. 2020.
D: Hleb, viršla, senf, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 25. 05. 2020.
D: Hleb, margarin, med, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
UTORAK 26. 05. 2020.
D: Raženi hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Puding
R: Grašak sa mesom, hleb, medeno srce
SREDA 27. 05. 2020.
D: Kifla, margarin, jogurt
U: Voće
R: Krompir paprikaš sa belim pilećim mesom, salata, hleb
ČETVRTAK 28. 05. 2020.
D: Proja, čaj
U: Petit beurre, čokoladno mleko
R: Supa od povrća, fašir, sos od paradajza, hleb
PETAK 29. 05. 2020.
D: Hleb, pašteta, kečap, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Zuzana Pašić-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Gordana Bijelić, Tanja Đugova i Marija Pucko, Jaroslava Mraz-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.