PONEDELJAK-NERADNI DAN 02.01.2017.
UTORAK-NERADNI DAN 03.01.2017.
SREDA 04.01.2017.
D: Hleb, pašteta, jogurt
U: Voće
R: Kiseli kupus sa dimljenim butkicama, hleb, domaćica
ČETVRTAK 05.01.2017.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Bevita, čokoladno mleko
R: Supa od povrća, musaka, cvekla, hleb
PETAK 06.01.2017.
D: Hleb, margarin, salama, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 09.01.2017.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenim butkicama, kiseli krastavac, hleb, kolač
UTORAK 10.01.2017.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Puding
R: Krompir paprikaš, kupus salata, hleb
SREDA 11.01.2017.
D: Integralna kifla, margarin, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, fašir, sos od paradajza, hleb
ČETVRTAK 12.01.2017.
D: Hleb, margarin, salama, sir, čaj
U: Plazma keks, bela kafa
R: Boranija sa mesom, hleb, napolitanke
PETAK 13.01.2017.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 16.01.2017.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
UTORAK 17.01.2017.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Griz, cimet
R: Grašak sa mesom, hleb, kolač
SREDA 18.01.2017.
D: Mekike, jogurt
U: Voće
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb, jaffa biscuit
ČETVRTAK 19.01.2017.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Petit beurre, kakao
R: Supa od povrća, riblji štapići, pire krompir, kupus salata, hleb
PETAK 20.01.2017.
D: Hleb, viršla, senf, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 23.01.2017.
D: Hleb, margarin, med, mleko
U: Voće
R: Pasulj sa dimljenim butkicama, kiseli krastavac, hleb, kolač
UTORAK 24.01.2017.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Sutlijaš, cimet
R: Gulaš sa makaronama, kupus salata, hleb
SREDA 25.01.2017.
D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, špagete sa mlevenim mesom, sir
ČETVRTAK 26.01.2017.
D: Proja, čaj
U: Bevita, mleko karamel
R: Kupus sa mesom, hleb, noblice
PETAK 27.01.2017.
D: Hleb, margarin, salama, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
-----
PONEDELJAK 30.01.2017.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
UTORAK 31.01.2017.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Puding
R: Krompir paprikaš sa belim pilećim mesom, kupus salata, hleb
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Zuzana Pašić-direktor, kuvari Samuel Snida, Gordana Bijelić, Zuzana Petrović, Tanja Đugova, Jaroslava Mraz-servirka, Jana Horvatova-ekonom i Danijela Kovač-Kutalek-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseve ruku i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.