PETAK 1. 2. 2019.
D: Hleb, viršla, senf, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 4. 2. 2019.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
UTORAK 5. 2. 2019.
D: Burek sa krompirom, čaj
U: Griz, cimet
R: Boranija sa mesom, hleb, keks sendvič
SREDA 6. 2. 2019.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, špagete sa mlevenim mesom, sir
ČETVRTAK 7. 2. 2019.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, kečap, čaj
D: Petit beurre, kakao
R: Pileća prsa u sosu od povrća, pirinač, hleb
PETAK 8. 2. 2019.
D: Hleb, margarin, alpska kobasica, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 11. 2. 2019.
D: Hleb, margarin, med, mleko
U: Voće
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, šarena salata, hleb, kolač
UTORAK 12. 2. 2019.
D: Hleb, pašteta, kiseli krastavac, čaj
U: Puding
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb, napolitanka
SREDA 13. 2. 2019.
D: Itegralna kifla, margarin, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, riblji štapići, pire krompir, cvekla, hleb
ČETVRTAK 14. 2. 2019.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Bevita, čokoladno mleko
R: Gulaš sa makaronama, kupus salata, hleb
PETAK-DRŽAVNI PRAZNIK 15. 2. 2019.
---
PONEDELJAK 18. 2. 2019.
D: Kifla, margarin, mleko
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb, kolač
UTORAK 19. 2. 2019.
D: Raženi hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Sutlijaš, cimet
R: Kupus sa junećim mesom, hleb, medeno srce
SREDA 20. 2. 2019.
D: Mekika, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, fašir, sos od paradajza, hleb
ČETVRTAK 21. 2. 2019.
D: Hleb, margarin, šunkarica, kečap, čaj
U: Plazma keks, mleko karamel
R: Krompir paprikaš sa belim pilećim mesom, šarena salata, hleb
PETAK 22. 2. 2019.
D: Prženica, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 25. 2. 2019.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
UTORAK 26. 2. 2019.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Griz, cimet
R: Otvorena sarma, hleb, jaffa biscuit
SREDA 27. 2. 2019.
D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Krompir paprikaš, kupus salata, hleb
ČETVRTAK 28. 2. 2019.
D: Proja, čaj
U: Petit beurre, bela kafa
R: Grašak sa mesom, hleb, išler
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Zuzana Pašić-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Gordana Bijelić, Tanja Đugova i Branko Adamović, Jaroslava Mraz-servirka, Jana Horvatova-ekonom i Danijela Kovač-Kutalek-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.