Predškolska ustanova Včielka - Bački Petrovac

Jezik:

 

U predškolskoj ustanovi „Včielka" redovno se vrše energetske i biološke analize vrednosti obroka.

SREDA 01. 02. 2017. 
D: Integralna kifla, margarin, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, musaka, cvekla, hleb
 
ČETVRTAK 02. 02. 2017.
D: Hleb, margarin, salama, sir, čaj
U: Plazma keks, čokoladno mleko
R: Boranija sa mesom, hleb, domaćica
 
PETAK 03. 02. 2017.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
 
---
 
PONEDELJAK 06. 02. 2017. 
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenim butkicama, kiseli krastavac, hleb, kolač
 
UTORAK 07. 02. 2017.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Griz, cimet
R: Supa od povrća, riblji štapići, pire krompir, kupus salata, hleb 
 
SREDA 08. 02. 2017.
D: Mekike, jogurt
U: Voće
R: Đuveč sa mesom, hleb, napolitanke 
 
ČETVRTAK 09. 02. 2017.
D: Kifla, margarin, čaj
U: Petit beurre, bela kafa
R: Kupus sa mesom, hleb, jaffa biscuit
 
PETAK 10. 02. 2017.
D: Hleb, margarin, salama, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
---
 
PONEDELJAK 13. 02. 2017.
D: Hleb, margarin, med, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb 
UTORAK 14. 02. 2017.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Puding
R: Otvorena sarma, hleb, kolač
 
SREDA-DRŽAVNI PRAZNIK 15. 02. 2017.
ČETVRTAK-DRŽAVNI PRAZNIK 16. 02. 2017.
 
PETAK 17. 02. 2017.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
 
---
 
PONEDELJAK 20. 02. 2017.
D: Hleb, eurokrem, mleko 
U: Voće
R: Pasulj sa dimljenim butkicama, kiseli krastavac, hleb, kolač
 
UTORAK 21. 02. 2017.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Sutlijaš, cimet 
R: Supa od povrća, špagete sa mlevenim mesom, sir
 
SREDA 22. 02. 2017.
D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Gulaš sa makaronama, kupus salata, hleb
 
ČETVRTAK 23. 02. 2017.
D: Proja, čaj
U: Bevita, kakao
R: Grašak sa mesom, hleb, išleri 
 
PETAK 24. 02. 2017.
D: Hleb, viršla, senf, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
 
---
 
PONEDELJAK 27. 02. 2017.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
 
UTORAK 28. 02. 2017.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Griz, cimet
R: Kiseli kupus sa dimljenim butkicama, hleb, domaćica
 
 
 Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Zuzana Pašić-direktor, kuvari Samuel Snida, Gordana Bijelić, Zuzana Petrović, Tanja Đugova, Jaroslava Mraz-servirka, Jana Horvatova-ekonom i Danijela Kovač-Kutalek-nutricionista.
 Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseve ruku i pribora za jelo.
 
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.
 
 

Djuvec sa mlevenim-mesom

Paprikaš

Pasulj

Punjena paprika

Špagete

Eurokremovo chleba

Zelenina

Jelovnik

Aktuelnosti

Facebook strana

 

Predškolska ustanova Včielka  | Predškolská ustanovizeň Včielka
Kontakt tel./fax (021) 2280 189
Jarmočna BB, 21470 Bački Petrovac, Srbija

kontakt@vcielka.rs - vcielka.bp@gmail.com

Kontakt tel: Kulpin: 2286-143, Maglić: 2285-239, Gložan: 2288-452