PONEDELJAK 03. 04. 2017.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
UTORAK 04. 04. 2017.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Puding
R: Krompir paprikaš, salata, hleb, domaćica
SREDA 05. 04. 2017.
D: Integralna kifla, margarin, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, fašir, varivo od spanaća, hleb
ČETVRTAK 06. 04. 2017.
D: Hleb, margarin, salama, sir, čaj
U: Bevita, čokoladno mleko
R: Boranija sa mesom, hleb, kolač
PETAK 07. 04. 2017.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
---
PONEDELJAK 10. 04. 2017.
D: Kifla, maragrin, mleko
U: Voće
R: Pasulj sa dimljenim butkicama, kiseli krastavac, hleb, kolač
UTORAK 11. 04. 2017.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Griz, cimet
R: Kupus sa mesom, hleb, napolitanke
SREDA 12. 04. 2017.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, musaka, cvekla, hleb
ČETVRTAK 13. 04. 2017.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
PETAK-VELIKI PETAK 14. 04. 2017.
PONEDELJAK-USKRŠNJI PONEDELJAK 17. 04. 2017.
--
UTORAK 18. 04. 2017.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenim butkicama, kiseli krastavac, hleb, kolač
SREDA 19. 04. 2017.
D: Mekike, jogurt
U: Voće
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb, jaffa biscuit
ČETVRTAK 20. 04. 2017.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Petit beurre, kakao
R: Supa od povrća, riblji štapići, pire krompir, salata, hleb
PETAK 21. 04. 2017.
D: Hleb, viršla, senf, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
--
PONEDELJAK 24. 04. 2017.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
UTORAK 25. 04. 2017.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, čaj
U: Puding
R: Grašak sa mesom, hleb, išleri
SREDA 26. 04. 2017.
D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, špagete sa mlevenim mesom, sir
ČETVRTAK 27. 04. 2017.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Bevita, mleko karamel
R: Krompir paprikaš sa belim pilećim mesom, salata, hleb
PETAK 28. 04. 2017.
D: Kifla, margarin, salama, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Zuzana Pašić-direktor, kuvari Samuel Snida, Gordana Bijelić, Tanja Đugova, Jaroslava Mraz-servirka, Jana Horvatova-ekonom i Danijela Kovač-Kutalek-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseve ruku i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.